Goede keuzes voor je moestuin | 2024

Op deze pagina’s heb ik, Cristel Balke, goede keuzes in verschillende moestuinartikelen voor je verzameld. Over elke productgroep heb ik een uitgebreid koopadvies geschreven. Daarbij heb ik rekening gehouden met welke producten goed verkocht worden via bol.com en welke artikelen goede reviews hebben. Ik let op positief woordgebruik van klanten die de producten hebben getest. 

Ik heb een eigen moestuin waar ik met veel plezier vele maanden per jaar doorbreng. Daarnaast heb ik 8 jaar lang een eigen bedrijf in tuinartikelen gehad. Hierdoor heb ik veel ervaring met moestuin artikelen. Deze ervaring neem ik ook mee in het maken van een overzicht over de beste keus. 

Mijn missie is om op een laagdrempelige manier moestuinierders te helpen met het maken van een goede keus bij de aanschaf van moestuin producten. Zo draag ik mijn steentje bij om het moestuinieren populairder te maken. Moestuinieren is in mijn ogen goed om digitale momenten te verminderen, contact met de natuur te verhogen én het scheelt geld in de wekelijkse boodschappen.