Contact

Heb je vragen of suggesties? Graag!

info@moestuinenbak.nl

Mijn naam is Cristel Balke en ik ben de auteur van deze website. 

Ik heb een eigen moestuin op een heel fijn plekje tussen de akkers én ik heb 8 jaar lang een eigen bedrijf in tuinartikelen gehad. Deze combinatie van ervaring heb ik gebundeld met mijn passies voor schrijven en websites bouwen. Zo is deze website tot stand gekomen.

Mijn missie is zoveel mogelijk liefhebbers voor moestuinieren te helpen met tips en advies op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Op die manier wil ik mijn steentje bijdragen om het moestuinieren populairder te maken. Bezig zijn met een moestuin verminderd digitale momenten, brengt je weer in contact met de natuur en het bespaart geld op de wekelijkse boodschappen.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van de moestuin? Leuk! Ik schrijf samenwerkingen alleen vanuit mijn eigen ervaring met producten om zo mijn bezoekers de beste en eerlijke informatie te geven.

Productreview

Heb je een product dat goed bij moestuinenbak.nl past en zou je er een review van willen zien op onze site? Stuur jouw product dan naar mij op. Ik ga het product uitgebreid testen in mijn eigen mooie moestuin en schrijf er een artikel over op moestuinenbak.nl, inclusief professionele foto’s.

Je kunt maximaal 2 links naar jouw eigen website in dat artikel laten opnemen. Het artikel blijft online staan zolang onze website bestaat. De kosten om zo’n productreview te schrijven en plaatsen, hangt af van wat je precies wilt en het type product dat je hebt. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Mijn doel is zoveel mogelijk overzichtelijke informatie geven over de moestuin en moestuinbak. Ik zie een stijging van de interesse in moestuinieren door de hoge voedselprijzen en de digitalisering van de samenleving. Je eigen groenten kweken scheelt niet alleen in de portemonnee maar is ook nog eens heel leuk om te doen. Daarnaast zit je niet op/voor/achter een beeldscherm maar lekker met je handen in de aarde. Beter!

Ik heb een eigen moestuin waar ik producten test, zelf ook veel ervaring op doe en voornamelijk geniet. Zo kan ik vertellen vanuit gevoel en weet ik precies waar ik het over heb. 

Disclaimer: ik heb zéker niet altijd gelijk en wat de één juist vindt, vindt de ander dat niet. Ik wil vooral dat iedereen lekker geniet van zijn of haar moestuin en moestuinbak. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mijn advies of informatie (ook van derden) op mijn website.

Het verdienmodel van moestuinenbak.nl

Mijn online advies is kosteloos en ik maak veel content. Als verdienste maak ik op deze website gebruik van affiliate links die leiden maar webshops zoals Bol.com. Dit houdt in dat ik een commissie krijg als jij iets koopt via die link. Jij betaalt hier niks extra voor en je helpt mij om dit platvorm te blijven ontwikkelen. Mocht je dit niet fijn vinden dan kun je altijd de cookies direct na het bezoek aan deze website verwijderen. Belangrijk: de commissie die ik verdien heeft geen enkele invloed op mijn onbevooroordeelde advies. 

Moestuin en bak contact en samenwerkingen affliliate

Moestuinenbak.nl is onderdeel van:

Traffic Wings

Albert Cuyp 15

8312 CD Creil

KVK: 92846041

info@moestuinenbak.nl

De Evolutie van het Instagram Logo - Brandsupply.nl Blog

Instagram van mijn eigen moestuin

De Evolutie van het Instagram Logo - Brandsupply.nl Blog

Instagram moestuinenbak